Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، برخی از شهروندان به خبرنگار ایرنا گفتند با وجود گذشت چهار سال و ۶ ماه از وقوع زلزله ۲۱ آبان وضعیت بازسازی ساختمان ۲ کتابخانه عمومی شهرستان سرپل ذهاب اتمام نیافته و همین جوانان کتابخوان و اهل مطالعه شهرستان را با مشکل مواجه کرده است.

«عبدالله رضایی» یکی از شهروندان سرپل ذهابی گفت: کتابخانه عمومی امینی در مکانی استیجاری و کوچک دایر شده که ۷۰ درصد مردم به دلیل بُعد مسافت و بالا بودن هزینه رفت و آمد امکان استفاده از آن را ندارند از این رو بیشتر مردم ترجیح می دهند که اصلا به این کتابخانه مراجعه نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهروند ادامه داد: از مسوولان می خواهیم که بازسازی اماکن فرهنگی به خصوص این ۲ باب کتابخانه عمومی «رسالت» و «علامه امینی» را در اولویت قرار دهند و در سفر رییس جمهوری و هیات دولت به استان کرمانشاه این مورد را از مطالبه های مردمی اولویت دار مطرح کنند تا با تخصیص اعتبار شاهد اتمام ساخت این مکان های فرهنگی باشیم.

یکی دیگر از شهروندان سرپل ذهابی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امتحان کنکور برای جوانان در آستانه ورود به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی بسیار مهم است اما ۲ کتابخانه عمومی شهرستان سرپل ذهاب نیمه کاره رها شده اند و دانش آموزان به کتاب های مختلف جهت تحقیق و مطالعه آزاد نیاز دارند اما نیمه کار بودن این ساختمان ها این امکان را برای جوانان غیر ممکن ساخته است.

«محمد الف» افزود: توسعه مکان های فرهنگی و ساخت کتابخانه ها و حضور جوانان در این مکان ها باعث کاهش آسیب های اجتماعی و و همچنین ارتقای فرهنگ مطالعه و و توسع شهرستان خواهد بود.

پیگیر تخصیص اعتبار برای تکمیل ساختمان کتابخانه های عمومی سرپل‌ذهاب هستیم

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی گفت: کتابخانه عمومی سرپل ذهاب در جریان زلزله سال ۹۶ کاملا تخریب شد و قرار بود که اولین اقدامی که باید در شان این شهرستان بزرگ با پیشینه فرهنگی بسیار خوب انجام شود ساخت ساختمان های نیمه کاره کتابخانه های عمومی شهرستان است که در این راستا هم از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  و کتابخانه های عمومی استان پیگیری کردیم که اعتبار مناسبی برای اتمام این پروژه تخصیص پیدا کند.

«شهریار حیدری» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در  بودجه سال ۱۴۰۱ و در سفر رییس جمهور هم تاکید بر ساخت ساختمان‌های نیمه کاره ادارات و همچنین کتابخانه عمومی شهرستان پیش بینی شده است.

سرپل‌ذهاب سه باب کتابخانه عمومی دارد

رییس کتابخانه های عمومی شهرستان سرپل ذهاب نیز به خبرنگار ایرنا گفت: این شهرستان  قبل از زلزله سال ۹۶ دارای سه کتابخانه عمومی فعال در شهرستان بود که ۲ کتابخانه در سطح شهر و یک کتابخانه در روستای «ترکویس» بخش قلعه شاهین واقع است.

«معصومه اکبری» افزود: در جریان زلزله کتابخانه عمومی انقلاب روستایی ایمن مانده، اما متاسفانه هر ۲ کتابخانه شهری به شدت آسیب دیدند.

وی اظهار داشت: در جریان زلزله کتابخانه عمومی رسالت با زیربنای یک هزار متر مربع و ۲ هزار و ۵۰۰ عضو فعال و دارای بیش از ۲۵ هزار جلد کتاب که ساختمان آن قدمتی ۴۰ ساله داشت تخریب شد و کتابخانه علامه امینی با زیر بنای ۶۶۰ متر مربع با وجود تازه ساز بودن ساختمان آن (۱۳۸۹) دیوارهای آن صدمات جدی را متحمل شد و نیاز به مقاوم سازی دارد.  

۲ کتابخانه ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند

رییس کتابخانه های عمومی سرپل ذهاب در ادامه گفت: هم اکنون ساختمان هر ۲ کتابخانه رسالت و علامه امینی پیشرفت ۲۰ درصدی داشته اند و نیازمند تامین اعتبار برای ادامه کار است.

وی گفت: کتابخانه عمومی روستایی انقلاب با زیر بنای ۲۷۰ متر مربع یک هفته پس از وقوع زلزله فعالیت خود را از سر گرفته و خوشبختانه با مشکلی مواجه نشده است.

اکبری ادامه داد: با توجه به تخریب کتابخانه های شهری و عدم وجود فضای مناسب برای فعالیت در سطح شهر، منابع و تجهیزات کتابخانه عمومی رسالت از شهرستان خارج و تا زمان بازسازی کتابخانه به مرکز استان انتقال یافته است.

وی گفت: فعالیت کتابخانه عمومی علامه امینی پس از زلزله در پنج دستگاه کانکس جنب ساختمان کتابخانه دنبال شد و در ابتدای تیرماه سال ۱۳۹۸، کتابخانه به ساختمانی جدید و استیجاری با زیربنای ۱۶۰ مترمربع منتقل گردید.

این مسوول در ادامه بیان کرد: در کتابخانه های عمومی شهرستان در مجموع حدود ۵۰هزار نسخه کتاب وجود داشت که در حال حاضر ۲۵هزار نسخه که متعلق به کتابخانه عمومی رسالت بود در مرکز استان نگهداری می شود.

حدود ۹۵ میلیارد ریال برای تکمیل کتابخانه ها نیاز است

اکبری اظهار داشت: ۲ کتابخانه عمومی فعال شهرستان هم اکنون بیش از ۲۵هزار نسخه کتاب، نشریه و چندرسانه ای را در خود دارند و یک هزار و ۵۰۰ عضو فعال دارد.

وی افزود: اعتباری که تاکنون برای بازسازی کتابخانه رسالت هزینه شده ۶ میلیارد ریال و برای تکمیل پروژه ۶۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است، همچنین برای تعمیر و مقاوم سازی کتابخانه علامه امینی چهار میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال هزینه شده و برای تکمیل پروژه ۳۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.

البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ نفر مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها سرپل ذهاب مقاوم سازی نهاد كتابخانه های عمومی کشور اعتبار زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرپل ذهاب مقاوم سازی نهاد كتابخانه های عمومی کشور سرپل ذهاب مقاوم سازی نهاد كتابخانه های عمومی کشور اعتبار زلزله کتابخانه های عمومی کتابخانه عمومی عمومی شهرستان خبرنگار ایرنا میلیارد ریال علامه امینی کتابخانه ها ۲ کتابخانه برای تکمیل سرپل ذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، علیرضا حسین بیگی در دیدار با مدیر سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان گفت: سابقه ۲۲ ساله تاسیس شوراهای حل اختلاف در استان یزد نیاز به مستند سازی توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان دارد.

وی افزود: فرهنگ صلح و سازش یزدی ها یکی از جلوه های ویژه در پرونده های شوراهای حل اختلاف است که قابلیت ثبت به صورت تاریخ شفاهی و مکتوب و اشاعه آن به کشور را دارد.

کد خبر 6093162

دیگر خبرها

  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • طغیان رودخانه روستای داره لار اسد شهرستان سرپل ذهاب
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود