Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت بیش از چهار سال از زلزله سرپل ذهاب ۵۶ ساختمان اداری این شهرستان هنوز بازسازی نشده است. به گفته مسئولان برای احداث ساختما‌ن‌های اداری تخریب شده این شهرستان در زلزله گذشته، ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، پس از گذشت ۴ سال از زلزله ۷ و سه دهم ریشتری در شهرستان سرپل ذهاب کماکان آثاری از خسارت و خرابی در حوزه ساختمانهای اداری به چشم می خورد، که متاسفانه سیمای شهر را مخدوش کرده است و این دغدغه ای برای مردم شهرستان به بار آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروندان سرپل ذهابی ضمن سرگردانی و پیدا نکردن آدرس ادارات، هزینه های بسیار بالایی برای انجام امور اداری خود در ادارات متحمل شده‌اند، انتظار می رود مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی نسبت به این موضوع توجه لازم داشته و در اولویت کاری خود قرار دهند.

سرگردانی ارباب رجوع در پیدا کردن آدرس ادارات سرپلذهاب

رحمانی یکی از شهروندان در گفت‌وگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: برای پیدا کردن آدرس ادارات ارباب رجوع به مشکل می خورد و بلاتکلیف و سرگردان هستند انتظار می‌رود بعد از گذشت ۴ سال از زلزله مسئولین نیز برای رسیدگی به این موضوع همت به خرج دهند.

مسئولان نسبت به بازسازی ساختمان های اداری سرپلذهاب بی تفاوت هستند

یکی دیگر از شهروندان در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، ضمن گلایه مندی از مسئولین استانی و کشوری نسبت به بی تفاوتی در بازسازی ادارات این شهرستان گفت: کمبود بودجه دلیل قانع کننده ای پس از گذشت چهار سال از زلزله برای آغاز بازسازی ساختمان ادارات در شهرستان سرپلذهاب نیست، زیرا که روزانه تعداد بالایی از مردم برای پیدا کردن آدرس با هزینه های بالایی روبرو بوده و ضمن اتلاف وقت، سرگردانی در انجام امور ارباب رجوع نیز به بار آورده است.

وی گفت: امید است با اعتباراتی که مسئولین سرپلذهابی تخصیص را به موقع جذب کنند ساختمان‌ها بازسازی و خدمات دهی به مردم تسهیل گردد.

ساختمان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیشرفت فیزیکی ندارد/ بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی ۵۶ ساختمان اداری نیاز است

نادر نورایی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی بازسازی ادارات این شهرستان اظهار داشت: بر اساس بررسی‌ها و کارشناسی به عمل آمده در خصوص ساختمان های اداری شهرستان سرپل ذهاب که در زلزله سال ۹۶ خسارت دیدند و تاکنون بازسازی نشده اند، با هماهنگی مدیران و اعلام نظری که بعمل آمده و بازدیدهای میدانی که داشتیم ۵۶ واحد شناسایی شده که هر کدام پیشرفت فیزیکی خاص خودشان را دارند.

معاون عمرانی فرمانداری شهرستان سرپلذهاب افزود: بعضی از پروژه ها ممکن است با حداقل تزریق بودجه به بهره‌برداری برسند و در این راستا اداره هواشناسی می توان نام برد که  ساختمان فیزیکی به بهره‌برداری رسیده ولی نیاز به تکمیل محوطه و تجهیز دارد.

وی ادامه داد: برخی از ساختمان ادارات فنداسیون آن انجام شده و برخی دیگر در پیشرفت فیزیکی تنوع خاصی دارند.

نورایی تصریح کرد: ساختمان دانشگاه پیام نور در مرحله ابتدایی بازسازی، کمیسیون بانوان در مرحله فنداسیون، اداره محیط زیست در مرحله اسکلت بندی قرار دارند.

وی بیان کرد: ساختمان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بلاتکلیف و پیشرفت فیزیکی ندارد، همچنین اداره پُست در حال اسکلت بندی است، مجتمع اداری شهرستان نیز در حال بازسازی و مقاوم‌سازی است.

نورایی ادامه داد: پروژه کتابخانه عمومی با مشکل حقوقی مواجه شده و تعطیل است. ساختمان های فنی حرفه ای با سرعت بسیار کندی مواجه هستند، روند ساخت اداره شیلات تعطیل بوده و ساختمان جهاد کشاورزی با اهمیت مراجعه بسیار بالایی از کشاورزان و همچنین اهمیت بخش تولید، ساختمانی ندارند، تعاون روستایی نیز مشکل تهیه زمین دارند، ساختمان اداره ارشاد اسلامی و ساختمان مجتمع فرهنگی پیشرفت خیلی خوبی دارد و با رایزنی‌هایی که شده از محل هدفمندی یارانه‌ها، تامین اعتبار داده شود که کار به پایان برسد.

معاون عمرانی فرمانداری سرپلذهاب گفت: برآورد شده است که بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی این ۵۶ ساختمان اداری نیاز است که اگر سریعتر قرارداد با تامین بودجه کافی منعقد شود با همین بودجه تحول عظیمی در بازسازی صورت می گیرد اما اگر این قرار داد به تعویق افتد بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان نیز اعتبار لازم است.

برخی از ساختمان‌های اداری هنوز زمین آنها تعیین تکلیف نشده است

وی در پایان گفت: برخی از ساختمان‌های اداری که هنوز زمین آنها تعیین تکلیف نشده، انتظار داریم که مسکن و شهرسازی از اراضی ملی در اختیار دستگاه ذیربط قرار دهد تا از وضعیت استیجاری که واقعاً در مضیقه هستند و بعضا ارباب رجوع برای شناسایی ادارات سرگردان می‌شوند، خارج شوند.

گفتنی است زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و بر اساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.

البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ساختمان های اداری ۲۰۰ میلیارد تومان پیشرفت فیزیکی شهرستان سرپل سال از زلزله ارباب رجوع ساختمان ها سرپل ذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی ظهر پنجشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شاهرود در کانون شهید بهشتی این شهرستان خواستار تدوین پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شهرستان شد و بیان کرد: نیاز است که در زمینه ارتقای فرهنگی شهرستان یک الگو و برنامه منظم و مدون وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه این نقشه راه باید تکالیف هر دستگاه فرهنگی و اجرایی را در قبال مسائل فرهنگی جامعه مشخص سازد، افزود: تدوین پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شهرستانی یکی از الزاماتی است که اگر بتوانیم در شورای فرهنگ عمومی آن را مصوب کنیم، توانسته‌ایم برای این شهر چیزی را به یادگار بگذاریم.

امام جمعه شاهرود با اشاره به عدم تصویب پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شهرستان شاهرود توسط مسئولان کشوری، به واسطه عدم پیوست استانی، گفت: تأیید این نقشه راه فرهنگی نیازمند پیگیری مسئولان فرهنگی شهرستان شاهرود است.

امینی با بیان اینکه برای نقشه راه فرهنگی مکاتباتی صورت گرفته است تا بتوانیم آن را مصوب کنیم، افزود: با نماینده ولی فقیه در استان سمنان و استاندار سمنان نیز در این ارتباط نامه نگاری‌هایی صورت گرفته اما نیاز است که مسئولان محلی آن را پیگیری کنند.

وی به برگزاری یادواره بزرگ شهدای روحانی شهرستان شاهرود نیز اشاره کرد و گفت: این مراسم معنوی شنبه برگزار می‌شود و نیاز است که دستگاه‌های فرهنگی در فضا سازی، تبیین اهمیت این همایش و دعوت از مردم برای حضور در آن پیشگام شوند.

کد خبر 6095204

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • طغیان رودخانه روستای داره لار اسد شهرستان سرپل ذهاب
  • سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب را لرزاند