Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نورالدین فرزادی‌پور فرماندار سرپل‌ذهاب گفت : با توجه به زلزله‌خیز بودن کشور، شهرستان سرپل‌ذهاب هم با توجه به زلزله ۲۱ آبان سال ۹۶ در معرض این تهدیدات وجود دارد.

او گفت : خوشبختانه بعد از بازسازی، شهر مقاوم‌سازی شده و این تهدید تبدیل به فرصتی برای سرپل‌ذهاب شد و الان شهر مقاومت نسبتا خوبی در برابر زلزله‌های بالا را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار سرپل‌ذهاب افزود: به طوریکه دیشب زلزله‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در عمق ۱۱ کیلومتری زمین و در فاصله ۱۶ کیلومتری این شهرستان اتفاق افتاد که خوشبختانه هیچ خسارتی در پی نداشت و این نشان از اهمیت دادن به ساخت و ساز‌ها است.

او افزود: علاوه بر بحث مقاوم‌سازی ساختمان‌ها نیاز به آمادگی لازم در برابر حوادث غیرمترقبه هم داریم، به همین دلیل امروز همزمان با سراسر کشور در دبیرستان ۱۷ شهریور مانور زلزله برگزار شد و دانش‌آموزان با شرکت در این مانور آموزش‌های لازم را دیدند.

فرزادی‌پور با بیان اینکه زندگی در شهرستان سرپل‌ذهاب ساری و جاری است، گفت: بعد از زلزله آبان سال ۹۶ شهر سرپل‌ذهاب مقاوم‌سازی شده، ولی زیرساخت‌های معابر، کوچه و خیابان‌ها که بر اثر ترانزیت مصالح برای ساخت و ساز آسیب دیده‌اند، باقی مانده است.

اراضی کشاورزی سرپل هاب تحت پوشش سامانه گرمسیری است

فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: ۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان هم اکنون تحت پوشش سامانه گرمسیری قرار گرفته و کشاورزان می‌توانند در این اراضی انواع محصولات کشاورزی را به صورت آبی، کشت کنند.

نورالدین فرزادی پور افزود: امید است بتوانیم با استفاده از ظرفیت سامانه گرمسیری در برداشت محصول سطح بهره‌وری را افزایش دهیم و شرایطی را بوجود بیاوریم که علاوه بر تامین نیاز داخلی، بخشی از نیاز استان‌های دیگر به محصولات زراعی را نیز تامین کنیم.

او ادامه داد: با توجه به ظرفیت سامانه گرمسیری، کشاورزان امسال از محصول ذرت به عنوان کشت دوم در مزارع خود استقبال خوبی داشتند و ۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی به کشت ذرت دانه‌ای و حدود یک هزار هکتار هم به ذرت علوفه‌ای اختصاص یافت.

فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: با توجه به استفاده از منابع آب سامانه گرمسیری امسال کشاورزان بهترین عملکرد در مزارع در زمینه تولید محصولات کشاورزی از جمله ذرت را داشتند و در مجموع از این اراضی بیش از ۴۲ هزار تن ذرت دانه‌ای برداشت شد.

ذرت کشت دوم اراضی شهرستان سرپل ذهاب

سرپرست جهاد کشاورزی سرپل‌ذهاب گفت: کشت ذرت یکی از کشت‌های مهم و در واقع کشت دوم اراضی شهرستان است که سالانه بین هفت تا هشت هزار هکتار زمین زیر کشت ذرت دانه‌ای داریم، ولی امسال بخاطر خشکسالی سطح کشت این محصول محدود شد.

خداداد یارکرمی افزود: در سامانه گرمسیری کشاورزان با شرایط موجود بهترین عملکرد در سطح واحد را داشتند و امسال میانگین تولید ذرت در شهرستان بین ۶ تا هشت تُن خواهد بود و تاکنون محصول ۲ هزار هکتار برداشت شده است.

او افزود: توصیه به همه کشاورزان منطقه اینکه مسایل فنی کشت از جمله استفاده از کود‌های ریز مقوی، سموم استاندارد علف کُش و آفت کش با دقت رعایت کرده همچنین بذر خود را به مراکز مجاز تحویل دهند.

یارکرمی ادامه داد: امید است بتوانیم با استفاده از ظرفیت موجود در برداشت محصول سطح بهره‌وری را افزایش بدهیم و شرایطی را به وجود بیاوریم بتوانیم نیاز داخلی استان و بخشی از نیاز استان‌های دیگر را هم تامین کنیم.

اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریالی برای پروژه آبرسانی شهرستان پاوه

سرپرست فرمانداری پاوه از اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریالی برای پروژه آبرسانی شهرستان پاوه خبر داد.

جلیل بالایی گفت: وضعیت کم آبی و مشکل در تأمین آب شرب برخی از مناطق شهرستان پاوه همچنان ادامه دارد و در بخش بانوره و ۱۰ روستا دیگر این منطقه با قطع جدی آب روبه‌رو هستیم و آب رسانی به صورت سیار انجام می‌شود.

او افزود: در مجموع از محل اعتبارات شهرستان پاوه و استان کرمانشاه و ملی و اعتبارات محرومیت‌زدایی ۶۰۰ میلیارد ریالی برای پروژه آبرسانی شهرستان پاوه پیش‌بینی شده است.

سرپرست فرمانداری پاوه افزود: عملیات اجرایی حفر چاه برای تأمین آب شرب بخش‌های باینگان و بانوره در کوتاه‌ترین زمان ممکن در دست اقدام است.

بالایی ادامه داد: آبرسانی به روستای دودان و پایان مطالعات آبرسانی به روستا‌های وزلی و نروی در بخش نوسود را در دستور کار قرار داده‌ایم.

او گفت: انتظار می‌رود با اجرای پروژه‌های آبرسانی در دست بررسی بتوانیم به زودی مشکل کم‌آبی در شهرستان پاوه را برطرف کنیم.

سرپرست فرمانداری پاوه موضوع فرهنگ‌سازی در مصرف آب‌شرب و استفاده بهینه از منابع آبی را بسیار مهم عنوان کرد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه ستاد بحران پروژه های عمرانی اعتبارات عمرانی فرماندار سرپل ذهاب سامانه گرمسیری اراضی کشاورزی سرپل ذهاب گفت شهرستان پاوه هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ایجاد بنا و تاسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گود برداری، پی کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می شود و با متخلفان در این زمینه برخورد می شود.

 

علی مبارکی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ماموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

 

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور هم گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان قلع و قمع شد.

 

جهانداری با بیان اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود، ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان شده بود و افراد در داخل زمین ها مشغول ویلا سازی شده بودند، تمامی این دیوار کشی ها تخریب شد.

 

وی بیان داشت: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارکشی به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک استخر به مساحت ۵۰ متر مربع و معدوم سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده سازی و قطعه بندی شد و ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

 

جهانداری از مردم خواست: هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌ های کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.

 

دیگر خبرها

  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • طغیان رودخانه روستای داره لار اسد شهرستان سرپل ذهاب
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان